Wat wij bieden

Een strategy traject gericht een integrale en consistente insteek wat betreft visie, vorm en verhoudingen. Een insteek waarbij de vraag centraal staat wat jullie doelen en jullie organisatiecultuur betekenen voor de komende periode.

Betrokken in denken en doen

Wij bieden iemand die reflecteert, initieert en stimuleert. Gericht op jouw doelen en een daarbij passende strategie.
Een persoon die samen met jou zoekt wat voor jou en voor jouw organisatie een goede richting is wat betreft een 'gewaagd' en een 'hoger' doel, vorm & verhoudingen.  Sub-doelen en activiteiten. Een persoon die oog heeft voor maatschappelijke context en integriteit.

Degene die vanuit organisatorische vraagstukken en oplossingsrichtingen ook verbinding legt met het concretiseren daarvan binnen juridische en bedrijfseconomische kaders.

Vanuit ons professionele netwerk kunnen wij ook iemand aanbieden die jou of je teamleden persoonlijk helpt. Helpt zelfkennis te vergroten en helpt een wil tot 'het anders doen' om te zetten in daadwerkelijke veranderingen. En het team kan helpen beter als team te functioneren. Het team en de mensen helpt te floreren.

Robuust

Wij houden ervan om meerdere invalshoeken te kiezen en te kijken of de relevante insteek en/of aanpassing nog steeds passend en wenselijk is. Maar we willen daar niet in blijven hangen. Dingen daadwerkelijk voor elkaar krijgen is ons motto.
Zowel wat betreft een incident (meteen actie ondernemen), een kort project of een langer traject.

Wij zijn gewend om daarbij samen te werken met jouw eigen notaris, advocaat, accountant en/of andere adviseurs (als ketenpartners).

Ben je op zoek naar topics, trends, een inspirerend boek of een uitdagende cursus? Kijk eens op managementboek.nl

Kenmerken

  • consistent
  • creatief
  • robuust

 

  • traject begeleiding
  • advies
  • interim opdrachten

Door deze website te bezoeken en/of de op of via deze website aangeboden informatie te gebruiken, verklaart u zich akkoord met de toepasselijkheid van deze disclaimer. De informatie op deze website is uitsluitend bedoeld als algemene informatie. Er kunnen geen rechten aan de informatie op deze website worden ontleend. Hoewel er zorgvuldigheid in acht is genomen bij het samenstellen en onderhouden van deze website en daarbij gebruik is gemaakt van bronnen die wij betrouwbaar achten, kunnen wij niet instaan voor de juistheid, volledigheid en actualiteit van de geboden informatie. Ook garanderen we niet dat de website foutloos of ononderbroken zal functioneren of vrij zijn van virussen. Wij wijzen Iedere aansprakelijkheid ten aanzien van de juistheid, volledigheid, actualiteit van de geboden informatie en het (ongestoord) gebruik van deze website uitdrukkelijk van de hand.